Mantelzorgers Overbetuwe

Lees voor
26 oktober 2020

Mantelzorgers Overbetuwe

Op de Dag van de Mantelzorg staan we stil bij de 4,4 miljoen Nederlanders die zorgen voor iemand die zij lief hebben. Zorgen lijkt voor velen van hen vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Zeker dit jaar, waarin mantelzorgers zorgen voor hun naaste onder extreme omstandigheden.

Vanwege de regels van het RIVM kunnen we dit jaar geen feestelijke middag en avond aanbieden aan de mantelzorgers in de gemeente Overbetuwe, daarom hebben we iets anders bedacht.

Zorg jij voor iemand in jouw familie of naaste omgeving? En woont diegene in Overbetuwe? Dan ben jij een mantelzorger en is dit bericht voor jou.

Meld je vóór 6 november 2020 aan, zodat we jou een smakelijke verrassing kunnen sturen voor de Dag van de Mantelzorg. Dit kan per mail: mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl of per telefoon: 085 – 040 60 66 (receptie Forte Welzijn, op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur). Geef je naam, volledig adres, mailadres en telefoonnummer en ook door voor wie je zorgt (vader, moeder et cetera). Per gezin wordt er één verrassing gestuurd.