Mantelzorgers pakken ‘Zonnetrein’

Lees voor
4 juli 2024

Mantelzorgers pakken ‘Zonnetrein’

Als mantelzorger kun je vaak niet op vakantie. Reden voor Mantelzorg Berg en Dal om deze zomer weer een gezellige middag te organiseren. Op zaterdag 17 augustus kun je mee met de ‘Zonnetrein’. De Zonnetrein rijdt door het buitengebied van gemeente Berg en Dal: de Ooijpolder.

De Zonnetrein vertrekt rond 13.00 uur vanaf parkeerplaats bij Herberg/Café Restaurant Oortjeshekken aan Erlecomsedam 4 in Ooij. Kort daarna volgt een rit van ongeveer één uur door het bijzondere polderlandschap tussen Nijmegen en Ooij met de zonnetrein van de Stichting Van Steen en Natuur. Rond 14.15 uur ben je weer terug bij Oortjeshekken waar je wordt ontvangen met drankjes en hapjes. Om 16.00 uur gaat iedereen weer richting huis.

Je kunt de hele dag voor 2 euro parkeren op een aangrenzend weiland. Ben jij ingeschreven als mantelzorger bij Mantelzorg Ber en Dal en lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan uiterlijk 9 augustus aan via 085-040 60 66 of info@mantelzorgbergendal.nl. Geef daarbij aan of je alleen komt of samen met degene voor wie je zorgt.

Dit uitje is bestemd voor mantelzorgers en voor degene voor wie zij zorgen.