Mantelzorgers sporten met korting

Lees voor
28 augustus 2023

Mantelzorgers sporten met korting

Mantelzorgers uit de gemeente Berg en Dal kunnen vanaf 1 oktober één jaar lang met 25 procent korting sporten bij Anytime Fitness aan de Hoflaan 3 in Groesbeek en aan de Heerbaan 264 in Millingen aan de Rijn. Anytime Fitness, Sportstimulering Berg en Dal en Mantelzorg Berg en Dal willen graag iets doen voor mantelzorgers. Ze hebben ‘Fit voor Zorg’ in het leven geroepen om mantelzorgers met korting te kunnen laten sporten. Door te sporten kun je je hoofd even leegmaken en lichamelijk fitter worden. Op die manier kun je jouw zorg voor een ander nog beter aan. Degene voor wie je zorgt mag ook met korting meesporten. ‘Fit voor Zorg’ is mede mogelijk gemaakt door het Lokaal Sportakkoord. Aanmelden kan alleen via Mantelzorg Berg en Dal info@mantelzorgbergendal.nl of (085) 040 60 66.

Een medewerker van Mantelzorg Berg en Dal neemt dan contact met je op.

Wat krijg je als mantelzorger?

  • Een jaar lang sporten met 25% korting, op het huidige tarief
  • Je inschrijfgeld en sleutel wordt door vergoed
  • 24/7 toegang tot alle activiteiten! Sporten op het moment dat het jou als mantelzorger uitkomt! Hierbij is dagelijks in de ochtenden en 4 avonden in de week iemand van de sportschool aanwezig. Wil je persoonlijke begeleiding. Maak dan een afspraak.
  • Een week lang gratis proberen met de 7 dagen pas
  • Kom je samen? Degene voor wie je zorgt krijgt ook 25% korting. Hij/zij sluit een eigen abonnement af.
  • In geval van nood in de zorgsituatie kan het abonnement tijdelijk stopgezet. Deze gaat dan weer in als je weer kan sporten.
  • Mantelzorgers kunnen zich vanaf 1 oktober opgeven. Het abonnement gaat in vanaf het eerste sportmoment en na de gratis proefweek.

Meer informatie kun je ook krijgen in de Nationale week van de sport op 19 september, dan is Mantelzorg Berg en Dal en Sportstimulering Berg en Dal te vinden op de weekmarkt in Groesbeek.