Marikencafé met thema prostaatkanker

Lees voor
12 februari 2024

Marikencafé met thema prostaatkanker

In samenwerking met Forte Welzijn organiseert het Marikenhuis woensdag 28 februari van 19.30 – 21.00 uur een Marikencafé in ‘t Fuske in Millingen. Het Marikenhuis is een centrum voor leven met en na kanker. Het kan zijn dat je zelf kanker hebt of één van je naasten of dat je een dierbare verloren hebt. Het Marikenhuis is er voor iedereen. Naast algemene informatie over de activiteiten van het Marikenhuis, besteden we deze avond extra aandacht aan prostaatkanker en is er ruimte voor vragen.

Als je te maken krijgt met kanker, kan dat veel impact hebben op je leven. Je kunt vragen hebben, bang zijn of verdrietig zijn. Om je hierin te ondersteunen biedt het Marikenhuis verschillende activiteiten aan. Naast de open inloop kun je deelnemen aan bijvoorbeeld yoga of mindfulness, een gesprek aanvragen met een diëtist of coach of informatie en ondersteuning krijgen bij je gesprek met de arts. Ook kun je deelnemen aan een lotgenotengroep, zoals die voor vrouwen met borstkanker of mannen met prostaatkanker. Wil je meer informatie en kennismaken, kom dan naar dit speciale Marikencafé.


Locatie:
Café ‘t Fuske, Sint Antoniusplein 8, 6566 EB Millingen aan de Rijn
Programma: 19.00 uur inloop; 19.30 informatie over de activiteiten van het Marikenhuis; pauze; inhoudelijk thema prostaatkanker; afsluiting 21.00 uur.
De entree is gratis, aanmelden is niet nodig.