Muzikale ochtend bij Peutercafé Leuth

Lees voor
4 maart 2022

Muzikale ochtend bij Peutercafé Leuth

Het Peutercafé gaat weer van start! Om dit te vieren gaat het café lekker samen muziek maken met de peuters. Saskia Jonk komt langs die onder begeleiding van een gitaar bekende kinderliedjes komt spelen. Er wordt gezongen en de kleintjes kunnen dansen op muziek. Saskia neemt ook wat kleine instrumenten mee zodat de peuters zelf mee kunnen doen. Ook zin in een gezellige muzikale ochtend? Kom dan naar het Peutercafé op maandag 14 maart van 10.00 tot 11.30 uur in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 4.

Over het Peutercafé

In het Peutercafé kan je kind lekker spelen en fruit eten. Daarnaast kun je ook andere ouders, opa’s, oma’s of gastouders ontmoeten. Heb je nog leuke ideeën voor een bijeenkomst of is er een onderwerp waarover je meer wil weten? Laat het weten, dat geeft het peutercafé inspiratie! Je kunt contact opnemen met Jesse Jansen, opbouwwerker Forte Welzijn via jesse.jansen@fortewelzijn.nl of 06-82 61 26 12.

Peutercafé Leuth wordt georganiseerd door een aantal ouders uit Leuth in samenwerking met Forte, Partou en Kulturhus Leuth. Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. De activiteit is vrij toegankelijk voor inwoners van Leuth en omliggende dorpen.