NAH café Elst met Claudia Wijers

Lees voor
20 juni 2024

NAH café Elst met Claudia Wijers

Heb je niet aangeboren hersenletsel (NAH) en wil je graag anderen die ook NAH hebben ontmoeten? Kom dan eens naar het NAH café in Elst. Het eerstvolgende café is dinsdag 9 juli van 10.30 tot en met 12.00 uur en in De Ruimte aan de St. Maartenstraat 32 b. Dit keer komt Claudia Wijers, professioneel operazangeres en zangpedagoge, langs. Ze geeft een workshop over wat er mogelijk is met je stem en wat muziek met je kan doen.

Wil je meer weten over dit café
Neem dan contact op met Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe, Jeanne Verdijk 06-33 72 66 67 / sgo.overbetuwe@gmail.com of Forte Welzijn, Wendy van de Putte 06-13 41 28 23 / mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl. Aanmelden is niet nodig.
Dinsdag 17 september en 19 november is er weer een café in Elst.

Ook in Herveld/Andelst en Heteren is er een NAH café
Kijk voor actuele data op www.fortewelzijn.nl/activiteit

Het NAH café is er voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Bij deze cafés zijn mantelzorger/begeleider/partner ook van harte welkom!

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

De gevolgen van een hersenbloeding, hartstilstand, tumor of ongeluk, hebben een grote impact op het leven van een getroffene en zijn directe omgeving. Mensen met NAH, mantelzorgers en beroepskrachten weten niet altijd waar ze met vragen terecht kunnen. Voor al deze mensen houdt Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe en Forte Welzijn open cafés waarin er met elkaar in gesprek wordt gegaan en waar alle vragen welkom zijn. De cafés zijn gratis.