NAH café Elst start de zomer bij Landerij de Park

Lees voor
29 juni 2023

NAH café Elst start de zomer bij Landerij de Park

Op dinsdag 11 juli start het NAH café in Elst de zomer bij Landerij De Park aan De Park 12. Om 10.30 uur ben je welkom voor een kopje koffie/thee bij Droom. Daarna stap je op de fiets of wandel je met kleine groepjes door Park Lingezegen. Tussendoor kun je een kijkje nemen bij de kleurrijke schilderijententoonstelling The Colorfield Performance. Kom per fiets, scootmobiel, rolstoel of auto naar Landerij de Park. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Duofiets met Benita Van Etteger-van Eck van de BuitenBand, of de Struinrolstoel. Als je geen vervoer hebt naar Landerij de Park, dan kan ook hier voor gezorgd worden. Neem voor het gebruik maken van de Duofiets, de Struinrolstoel of het vervoer naar de locatie contact op met Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe, Jeanne Verdijk 0481-376595 / sgo.overbetuwe@gmail.com of Forte Welzijn, Saskia Henze 06 46 37 50 70 / mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl.

In de Huiskamer van Heteren aan de Kwadrant 2 in Heteren is er op woensdag 19 juli van 10.30 tot 12.00 uur weer een NAH café. Een mooi moment om andere mensen met NAH te ontmoeten.

Het NAH café is er voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Bij deze cafés zijn mantelzorger/begeleider/partner ook van harte welkom!

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

De gevolgen van een hersenbloeding, hartstilstand, tumor of ongeluk, hebben een grote impact op het leven van een getroffene en zijn directe omgeving. Mensen met NAH, mantelzorgers en beroepskrachten weten niet altijd waar ze met vragen terecht kunnen. Voor al deze mensen houdt Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe en Forte Welzijn open cafés waarin er met elkaar in gesprek wordt gegaan en waar alle vragen welkom zijn. De cafés zijn gratis.