NAH café Herveld/Andelst

Lees voor
11 juli 2024

NAH café Herveld/Andelst

Heb je niet aangeboren hersenletsel (NAH) en wil je graag anderen die ook NAH hebben ontmoeten? Kom dan eens naar het NAH café in Herveld/Andelst. Het eerstvolgende café is dinsdag 23 juli van 10.30 tot en met 12.00 uur en in De Hoendrik. Dit keer komt Hersenz een presentatie geven. Hersenz is er voor iedereen die verder wil met zijn leven na hersenlestel.

Wil je meer weten over dit café
Neem dan contact op met Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe, Jeanne Verdijk 0481-376595 / sgo.overbetuwe@gmail.com of Forte Welzijn, Wendy van de Putte 06-13 41 28 23 mantelzorgoverbetuwe@fortewelzijn.nl. Dinsdag 23 juli, 24 september en 28 november is er weer een café in Herveld/Andelst.

Ook in Elst en Heteren is er een NAH café
Kijk voor actuele data op www.fortewelzijn.nl/activiteit

Het NAH café is er voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Bij deze cafés zijn mantelzorger/begeleider/partner ook van harte welkom!

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

De gevolgen van een hersenbloeding, hartstilstand, tumor of ongeluk, hebben een grote impact op het leven van een getroffene en zijn directe omgeving. Mensen met NAH, mantelzorgers en beroepskrachten weten niet altijd waar ze met vragen terecht kunnen. Voor al deze mensen houdt Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe en Forte Welzijn open cafés waarin er met elkaar in gesprek wordt gegaan en waar alle vragen welkom zijn. De cafés zijn gratis.