Nieuwe plek voor NAH café Heteren

Lees voor
28 februari 2023

Nieuwe plek voor NAH café Heteren

Op dinsdag 14 én woensdag 15 maart kan iedereen die te maken heeft met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) deelnemen aan één van de NAH cafés. Heteren is verhuisd van de Vloedschuur naar de Huiskamer van Heteren. “We maken gebruik van de afgesloten ruimte, maar kunnen toch genieten van de gezelligheid en diversiteit die het gebouw biedt,’’ aldus Jeanne Verdijk van SGO.

Je bent dinsdag 14 maart van 10.30 tot 12.30 uur van harte welkom bij De Ruimte aan de St. Maartenstraat 32b, in Elst. En woensdag 15 maart van 10:30 tot 12:00 uur in de Huiskamer van Heteren aan de Kwadrant 2 in Heteren. In Heteren is deze keer een medewerker van het Sociaal Team aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere mensen met NAH of hun naasten. Bij iedere bijeenkomst wordt er steeds over een ander thema in gesprek gegaan. Daarnaast is er voldoende tijd om met elkaar te praten.

Voor meer informatie kan er contact op worden genomen met Jeanne Verdijk, 0481-37 65 95, sgo.overbetuwe@gmail.com of Saskia Henze, 06 46 37 50 70, Saskia.Henze@fortewelzijn.nl.

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

De gevolgen van een hersenbloeding, hartstilstand, tumor of ongeluk, hebben een grote impact op het leven van een getroffene en zijn directe omgeving. Mensen met NAH, mantelzorgers en beroepskrachten weten niet altijd waar ze met vragen terecht kunnen. Voor al deze mensen houdt Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe en Forte Welzijn open cafés waarin er met elkaar in gesprek wordt gegaan en waar alle vragen welkom zijn. De cafés zijn gratis.