NLdoet in Overbetuwe

Lees voor
6 maart 2020

NLdoet in Overbetuwe

Op 13 en 14 maart 2020 steken veel Overbetuwenaren weer de handen de mouwen tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Het vrijwilligerswerk staat in de spotlights en nodigt iedereen uit om mee te doen.

 

Vrijwilliger zijn geeft vaak een goed gevoel. Het kan je helpen richting een baan of maakt je wereldwijzer. Woon je pas in Overbetuwe? Vrijwilligerswerk biedt een mooie kans om mensen te leren kennen.  Alleen op pad kan. Want je werkt samen aan hetzelfde doel. En als je iets kiest dat bij je past, klikt het vaak vanzelf!

Tijdens NLdoet bruist heel Overbetuwe. Er is voor ieder wat wils, alles kan en is mogelijk: helpen met schoonmaken, verbinden van mensen, koken, klussen, dansen, high tea-en, wilgen knotten.

Al zin? Er staan nog klussen open. Ook groepen kunnen zich nog inschrijven, dus vraag vrienden, familie of collega’s of ze met je meegaan. Voor een leuke plek bij jou in de buurt kijk je op: www.nldoet.nl.

 

Ook dit jaar zorgt het Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe, onderdeel van Forte Welzijn, voor een DROOMtaart. Hiervoor kunnen kluscoördinatoren de taart op donderdagavond 12 maart a.s. ophalen in Huis van de Wijk Triade te Elst. Dat doen we bewust, zodat iedereen op tijd aan de koffie mét taart kan. Tevens is er gelegen om andere coördinatoren te spreken, ervaringen te delen en vragen te stellen aan het Steunpunt.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in Overbetuwe? Kijk dan op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/overbetuwe
of www.overbetuwevoorelkaar.nl.

Je kunt ook contact op met Saskia Henze, coördinator Taalmaatjes en Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe.
Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 14.15 uur

Telefoonnummer : 06 – 46 37 50 70, email : saskia.henze@fortewelzijn.nl.