Ontdek het geheim achter succesvolle sponsoring

Lees voor
6 mei 2024

Ontdek het geheim achter succesvolle sponsoring

Zaterdag 15 juni organiseert Forte Welzijn het zomercongres voor vrijwilligers van de gemeente Berg en Dal. Deze is in het Kulturhus Beek aan de Roerdompstraat 6 in Beek-Ubbergen. Het zomercongres is van 9.00 uur tot 14.15 uur met aansluitend een borrel.
Tijdens deze dag kunnen er verschillende leerzame gratis workshops worden gevolgd. Hieronder lees je meer over een van deze workshops. Benieuwd welke workshops er nog meer zijn? Kijk dan op www.fortewelzijn.nl/zomercongres.

Ontdek het geheim achter succesvolle lokale sponsoring                                          

Stichting Kindervakantiewerk Groesbeek blinkt uit in het werven van lokale sponsoring voor hun jaarlijkse activiteitenweek op verschillende manieren. En wat nog indrukwekkender is, ze weten jaar na jaar nieuwe sponsoren aan te trekken! Benieuwd naar het geheim achter een succesvolle lokale sponsorwervingsactie? Kom dan naar deze workshop en ontdek het zelf! Wacht niet en geef je voor 31 mei op voor het zomercongres.

Ruim 7 miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk
Alleen al aan dit cijfer kunnen we aflezen dat onze maatschappij draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou de wereld er heel anders uitzien! Forte Welzijn wil met dit congres vrijwilligers in het zonnetje zetten.