Opening en voetbaltoernooi voetbalveld Zetten

Lees voor
8 april 2024

Opening en voetbaltoernooi voetbalveld Zetten

Zondag 21 april wordt om 11.30 uur het vernieuwde voetbalveld aan de Sadatstraat – Veldstraat in Zetten officieel geopend door wethouder Wijnte Hol. Gemeente Overbetuwe en Forte Welzijn riepen bewoners op om mee te denken over een nieuwe naam voor het veldje. Jongerenwerker Mohamed van Forte is blij verrast met het aantal inzendingen: “We hebben maar liefst 31 namen doorgekregen! Mooi om te zien hoe betrokken Zetten is.” De nieuwe naam van het veldje en uiteraard de winnaar die deze heeft bedacht, wordt 21 april bekendgemaakt. Forte roept alle bewoners op om naar de opening te komen. Er is soep en wat lekkers om de opening te vieren. Voor de jongeren is er een 5×5 voetbaltoernooi.

5×5 voetbaltoernooi

Houd je van voetballen en lijkt het je leuk om mee te doen met het 5×5 voetbaltoernooi? Kom gerust langs! Opgeven is niet nodig. Meer weten over dit toernooi of de opening? Neem dan contact op met Mohamed mohamed.bouraarassi@fortewelzijn.nl / 06-49 88 10 94. 

Hoe het begon

Het veldje op de hoek van de Sadatstraat – Veldstraat in Zetten heeft een totale metamorfose ondergaan. Jongeren klopten bij het jongerenwerk van Forte Welzijn aan omdat ze een trapveldje misten in het dorp waar ze het hele jaar door konden voetballen. Gemeente Overbetuwe en het jongerenwerk werken samen om voldoende plekken voor jongeren te maken. Zo bleek een kunstgrasveld een uitkomst waardoor jongeren het hele jaar door kunnen voetballen.