Oproep: Voor wie ben jij dankbaar in je leven?

Lees voor
18 december 2023

Oproep: Voor wie ben jij dankbaar in je leven?

Ben jij ook zo blij dat je niet alles alleen hoeft te doen? De buurman die de voortuin bijhoudt, de via via vriendin die jou meeneemt naar de wandelclub. In de laatste week van januari heb je de kans om degene die jou helpt eens extra in het zonnetje te zetten. Woon in je in de gemeente Overbetuwe dan kun je donderdag 25 januari een cadeautje ophalen om jouw lichtpuntje in je leven te bedanken. Meld je voor dinsdag 16 januari aan via www.fortewelzijn.nl/lichtpuntje.

Het opbouwwerk van Forte Welzijn stimuleert dat mensen naar elkaar omkijken. Want op die manier maak je het elkaar al snel een stuk makkelijker. Soms kom je in contact met iemand via een vrijwilligersorganisatie. Maar het kan ook gaan om iemand uit de buurt die graag bijvoorbeeld even je gras wil maaien.

Op wie kan jij vaak rekenen, wie maakt jou leven net iets leuker
Misschien de vrouw die altijd een zak met kinderkleding doorgeeft. Of degene die de koffieochtenden in jouw buurt organiseert. De buurtheld die zorgt voor betere speelgelegenheden voor de kinderen. Laat merken dat je dankbaar bent voor deze hulp en geef hem/haar een gratis cadeautje.

Meld je voor dinsdag 16 januari aan via www.fortewelzijn.nl/lichtpuntje
Donderdag 25 januari kun je na aanmelding het gratis cadeautje ophalen. Op de website zie je ook waar en hoe laat.

Heb je een idee voor een activiteit. Of wil je iets veranderen in jouw wijk maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?
De opbouwwerkers van Forte helpen je graag verder. Zij zorgen dat je in contact komt met andere buurtbewoners en organisaties die je kunnen helpen.

Ook kun je bij hen terecht als vereniging of dorpshuis. Zij kunnen je bijvoorbeeld vertellen hoe je nieuwe vrijwilligers vindt of een hoe je een nieuwe activiteit opzet. Meer informatie vind je op www.fortewelzijn.nl