Ik zorg voor iemand

Lees voor

Ik zorg voor iemand

Als je de zorg niet meer overziet is Mantelzorg Overbetuwe van Forte er voor een steuntje in de rug. Met informatie en advies, praktische ondersteuning en een luisterend oor. Ook organiseren wij regelmatig informatiebijeenkomsten en cursussen voor mantelzorgers. En als we je zelf niet kunnen helpen, weten we welke organisatie dat wel kan.

Mantelzorgondersteuning

Het overkomt je zomaar: opeens moeten zorgen voor een naaste. Vaak vanuit liefde en met alle toewijding. Want zorgen voor, dat doe je toch gewoon?! Maar hoe houd je alle ballen in de lucht? Hoe combineer je de zorg met de rest van jouw leven? En hoe plan je momenten voor jezelf in om op te laden? Of vind je de weg door alle regels en mogelijkheden? Een evenwicht vinden tussen de zorg en je eigen leven is niet altijd zo eenvoudig.

Mantelzorgwaardering

Gemeente Overbetuwe geeft mantelzorger een mantelzorgwaardering. Krijg je zelf mantelzorg? Vraag deze aan voor degene die voor jou zorgt. Dit kan via door hier te klikken.

Nieuwsbrief

Blijf met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte van alle activiteiten en de laatste mantelzorgontwikkelingen. Geef je op door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelding mantelzorgnieuwsbrief

 

Wendy van de Putte

coördinator Mantelzorg
Overbetuwe
06-13 41 28 23