Sporten en bewegen in Overbetuwe

Lees voor

Sporten en bewegen in Overbetuwe

Ben je op zoek naar een sport- of beweegactiviteit dichtbij huis? Kijk dan eens op Overbetuwe Beweegt.

Ons doel is om zoveel mogelijk inwoners te laten sporten en bewegen. Wij zijn samen met SKAR/ PO, OBC Elst, Reflex Fysiotherapie en Uniek Sporten vast onderdeel van het platform Overbetuwe Beweegt. Wij zijn er voor alle inwoners van jong tot oud en stimuleren een actieve en gezonde leefstijl. Wil je als sport- en beweegaanbieder, stichting, onderwijsorganisatie of zorg- en welzijnsorganisatie ook aansluiten bij Overbetuwe Beweegt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Verenigingsondersteuning

Je hebt als vereniging een idee, maar weet niet hoe je dit uit moet voeren. Of je hebt een ledenterugloop en wil weten hoe je nieuwe leden kan werven. Er zijn nieuwe vrijwilligers nodig en je wil dat iemand meedenkt hoe je deze krijgt. Het vrijwilligersbeleid moet opnieuw geschreven worden, maar je weet niet waar je moet beginnen. Jouw vereniging heeft nieuwe sponsors nodig, maar hoe pak je dit aan. Of hoe zorg je ervoor dat iedereen mee kan doen. Zomaar een paar voorbeelden waar onze medewerkers jouw vereniging bij kunnen helpen. Ze denken met je mee, ondersteunen en brengen je met de partijen in contact die je verder kunnen helpen.

Heb jij ideeën om inwoners meer te laten sporten en bewegen?

We willen zoveel mogelijk mensen met plezier laten sporten en bewegen in de gemeente Overbetuwe. En dat kunnen we alleen samen bereiken met inwoners en allerlei organisaties die sport en bewegen belangrijk vinden. Help je mee? Heb je een idee voor een sport- of beweegactiviteit? Laat het ons dan weten!

Teamleden Overbetuwe Beweegt

De Teamleden Overbetuwe Beweegt vanuit Forte Welzijn zijn: Ferdi Roelofs, Loesan van Teeffelen-Bottema en Barbara Burghard.

Sporten en bewegen voor 55-plussers

Zoek je een sport- of beweegactiviteit? Kijk dan eens bij het aanbod van Forte Fit.

 

Ferdi Roelofs

coördinator Overbetuwe Beweegt
Overbetuwe
06 13 94 26 78

Barbara Burghard

Buurtsportcoach Overbetuwe Beweegt
Overbetuwe
06 20 30 49 16

Loesan Teeffelen-Bottema

Buurtsportcoach Overbetuwe Beweegt
Overbetuwe
06 57195618