Peutercafé Leuth : dansen

Lees voor
7 februari 2020

Peutercafé Leuth : dansen

Op maandag 2 maart 2020 is er weer een peutercafé vanuithet Kulturhus van Leuth. De vorige keer heeft Marina het boek “Moppereend” voorgelezen. De peuters hebben heerlijk liggend en zittend op zitzakken aandachtig geluisterd én gekeken. Marina had ook Moppereend zelf meegenomen. Het was een heel leuke ochtend!

En wat doen we deze keer? We gaan gezellig dansen en bewegen op muziek met elkaar. We zorgen er voor dat het laagdrempelig is voor alle kinderen. Je bent van harte welkom op 2 maart in het Kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4, van 10.00 uur tot 11.30 uur. Jouw kind kan er lekker spelen, fruit eten en je kunt er ook andere ouders, opa’s / oma’s of gastouders ontmoeten.

Heb je zelf nog leuke ideeën voor een bijeenkomst of is er een onderwerp waarover je meer wilt weten? Laat het ons weten, dat geeft ons inspiratie! Je kunt hiervoor mailen naar peutercafeleuth@hotmail.com.

Peutercafé Leuth wordt georganiseerd door Forte Welzijn, Kulturhus Leuth, Partou en ouders Femke en Rianne.
Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis!
Hopelijk tot dan, gezellig!