Peutercafé Leuth zoekt dringend vrijwilligers

Lees voor
23 december 2022

Peutercafé Leuth zoekt dringend vrijwilligers

Doordat er op dit moment geen vrijwilligers zijn voor het Peutercafé is besloten om tijdelijk (in ieder geval tot en met de zomervakantie) geen activiteiten meer te organiseren. Deze tijd wordt gebruikt om nieuwe vrijwilligers en deelnemers te vinden zodat het Peutercafé Leuth kan blijven bestaan.

Vrijwilliger worden?
Ben je goed in de omgang met kleine peuters en lijkt het je leuk om het Peutercafé mee te organiseren? Dan is het Peutercafé op zoek naar jou! Er worden ongeveer tien Peutercafés per jaar georganiseerd op de maandagochtend. Twee keer per jaar maken ze samen een plan en bedenken ze leuke thema’s.

Over het Peutercafé
Al sinds 2019 organiseren vrijwilligers uit Leuth (ondersteund door Forte Welzijn en kinderdagverblijf Partou) elke maand het Peutercafé in het Kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4. Mama, papa, oma of opa kunnen samen met hun peuter op maandag van 10:00 tot 11:30 uur langskomen. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen ouders elkaar ontmoeten, terwijl de peuters gezellig met elkaar aan het spelen zijn. Meestal bedenkt het Peutercafé een thema zoals een voorleesochtend of samen muziek maken. Ook wordt er wel eens iemand uitgenodigd zoals de wijkagent die iets verteld over zijn werk zijn politieauto showt.

Contact
Lijkt het jou leuk om te helpen of wil je meer weten? Neem dan even contact op met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte Welzijn. Stuur een mailtje naar jesse.jansen@fortewelzijn.nl of bel 06-82612612.