Prijsvraag naam voetbalveldje Zetten

Lees voor
11 maart 2024

Prijsvraag naam voetbalveldje Zetten

Het veldje op de hoek van de Sadatstraat – Veldstraat in Zetten heeft een totale metamorfose ondergaan. Jongeren klopten bij het jongerenwerk van Forte Welzijn aan omdat ze een trapveldje misten in het dorp waar ze het hele jaar door konden voetballen. Gemeente Overbetuwe en het jongerenwerk werken samen om voldoende plekken voor jongeren te maken. Zo bleek een kunstgrasveld een uitkomst waardoor jongeren het hele jaar door kunnen voetballen. Mohamed, jongerenwerker bij Forte, zegt: “Door afstemming met de jongeren en verantwoordelijke ambtenaren voor het Speelbeleid en het Lokaal Sportakkoord is besloten een kunstgrasveld aan te leggen. Hier zullen jongeren in Zetten jarenlang veel plezier van hebben.”

Prijsvraag
Sinds 9 november voetbalt de jeugd op het vernieuwde trapveldje. Het veldje heeft alleen nog een naam nodig. Weet jij een pakkende naam? Geef deze dan vóór 31 maart door via mohamed.bouraarassi@fortewelzijn.nl / 06-49 88 10 94. De winnaar krijgt twee bioscoopkaartjes.

Opening
Zondag 21 april wordt om 11.30 uur het veld officieel geopend door wethouder Wijnte Hol. Die dag is er ook een voetbaltoernooi. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Kom dan langs! Opgeven is niet nodig.