Repair Café Overbetuwe in februari en maart 2020

Lees voor
21 februari 2020

Repair Café Overbetuwe in februari en maart 2020

Op donderdag 27 februari is er weer gelegenheid om in Elst je defecte spulletjes te laten repareren bij het Repair Café. In Zetten kun je op maandag 2 maart terecht en in Randwijk op vrijdag 6 maart.

Het Repair Café in Elst is op donderdag 27 februari van 13.00 uur tot 16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42. Wij zitten boven. In Zetten zitten we in de Jongerensoos “UniqZ” in de Schweitzerpark 2 op maandag 2 maart van 13.30 uur tot 16.00 uur.In R andwijk staan de vrijwilligers voor je klaar op vrijdag 6 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Cultureel Centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a.

Ben je al met de voorjaarsschoonmaak bezig en kom je nog spulletjes tegen die defect zijn maar te goed om weg te gooien? En misschien nog geschikt zijn voor een tweede ronde, kom er dan mee naar het Repair Café, onder het motto: Weggooien? Mooi niet! Waardeer uw spullen.

Er zijn al veel mensen blij gemaakt met hun spulletjes en de afvalberg is een heel stuk kleiner. Vaak zijn het kleine reparaties waardoor je apparatuur weer gewoon een tijdje mee kan. De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, verlichting en doen ook kleine kledingreparaties (Elst). Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café.Ook voor vragen op het gebied van je laptop of tablet kun je in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de tablet, de printer of een app.