Samen is niet alleen!

Lees voor
23 september 2019

Samen is niet alleen!

Vanuit een gezamenlijk initiatief van diverse vrijwilligers en organisaties, ingezet door Forte Welzijn, is de campagne “Samen is niet alleen” ontstaan die iets tegen eenzaamheid wil doen, mede in het kader van de Week tegen Eenzaamheid, die van 25 september 2019 tot en met 4 oktober 2019 werd gehouden.

Want een gevoel van verbondenheid in de leefomgeving geeft rust en een veilig idee. Er zijn nu eenmaal mensen die een prikkel nodig hebben om buitenshuis een rol te spelen. Dat is lang niet altijd onwil, vaak zijn er wel aarzelingen.

Aan de hand van de volgende interviews met vrijwilligers – maatjes – willen we je graag laten kennismaken met hun ervaringen :
– Met een partner alleen
– Samen is niet alleen, Netty, 93 jaar vertelt …
– Hiep hiep hoera!
– De glimlach is zo mooi!
– Openen van een dichtgeslagen boek.
Wil jij ook iets bijdragen? Word dan ook een maatje! Bel voor meer informatie naar Forte Welzijn, telefoonnummer
085 – 040 60 66 voor aanvullende informatie.

Voor deze campagne “Samen is niet alleen” hebben we drie folders uitgebracht:
een voor Groesbeek & Heilig Landstichting,
een voor Berg en Dal, Beek & Ooij en
een voor Leuth, Kekerdom & Millingen aan de Rijn.
In deze folders vind je niet alleen meer informatie over allerlei activiteiten die in de verschillende kernen worden georganiseerd maar ook een aantal die in de Week tegen Eenzaamheid worden georganiseerd.

 

Daarnaast hebben wij een activiteitenoverzicht op onze website geplaatst met nog meer activiteiten die in de gemeente Berg en Dal worden georganiseerd.
Natuurlijk zijn er regelmatig veranderingen in activiteiten. Daarom wordt het overzicht regelmatig bijgewerkt.
Je vindt de meest actuele versie van februari 2020 ook op onze pagina Berg en Dal.  Het overzicht vind je daar onder het hoofdstuk “Waar kan ik aan meedoen?”