Teenage party Elst

Lees voor
19 september 2022

Teenage party Elst

Zit je in klas 1 t/m 3 van het voortgezet onderwijs? Kom dan op zaterdag 24 september naar de Teenage Party in Theater de Kik in Elst. De party is van 19.30 – 23.00 uur. Een kaartje kost € 5,- en hier krijg je ook nog eens twee drankjes voor. Kaartjes kun je kopen bij www.theaterdekik.nl

Maud uit Elst merkte dat er voor jongeren van 12-15 jaar weinig te doen is in Overbetuwe en nam initiatief om samen met het jongerenwerk van Forte Welzijn hier iets aan te doen. Samen met Vera en Ilse bedachten zij een Teenage Party. Het doel voor hun is om in een leuke sfeer leeftijdsgenootjes te ontmoeten na de coronaperiode. Op dit moment zijn ze vol aan de slag om de party bekend te maken bij de verschillende scholen en verenigingen.

“Mooi om te zien hoe deze meiden het heft in eigen hand nemen en zelf iets organiseren voor hun leeftijdsgenoten”, aldus jongerenwerker Ivor Straetemans. “Het begon met te durven vragen aan gemeente Overbetuwe met als resultaat een mooi feest. Ze mogen trots zijn op zichzelf.”

Er kunnen maximaal 100 jongeren aanwezig zijn. Er zijn plannen om dit feest regelmatig terug te laten keren.