Uitleen tuingereedschap van start

Lees voor
28 augustus 2023

Uitleen tuingereedschap van start

Inwoners uit de gemeente Berg en Dal kunnen vanaf maandag 18 september tuingereedschap lenen bij Forte Welzijn aan de Atelierweg 12 in Groesbeek. Woon je in de gemeente Berg en Dal en wil je aan de slag in de tuin? Maar heb je geen tuingereedschap. Dan kun je deze gratis lenen. Tuingereedschap wat geleend kan worden is onder andere een schoffel, schep, harde bezem, bladharken of een hand grasschaar. Op www.fortewelzijn.nl/tuingereedschap zie je alle gereedschappen.

De uitleen is twee keer per week geopend
Op maandag en donderdag van 10.00 tot en met 12.00 uur, kan er gereedschap gehaald en gebracht worden. Je kunt het gereedschap reserveren via Joop Phoelich van Forte Welzijn 06 26 63 14 89.

De uitleen is te vinden op de Atelierweg 12 in Groesbeek
Hier zitten Forte en Oosterpoort wonen. Zij werken samen voor dit project met Zorgplus en gemeente Berg en Dal. Het doel is om de inwoners uit de gemeente te helpen om hun tuin groener te maken en houden. En dat inwoners ook elkaar willen helpen. De Rabobank maakt dit project mede mogelijk.

Stel je vraag tijdens de markt van dinsdag 19 september in Groesbeek
Medewerkers van Forte staan deze dag op de markt om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je dan zien welke gereedschappen worden uitgeleend.