Verenigingen en vrijwilligers houden open huis op dag Beleef Leuth

Lees voor
5 september 2022

Verenigingen en vrijwilligers houden open huis op dag Beleef Leuth

Alle inwoners van Leuth en omliggende dorpen waren zondag 4 september welkom om op een zestal locaties in het dorp kennis te maken met vrijwilligerswerk en te komen kijken wat je allemaal kunt doen in je vrije tijd. Een proefles op de tennisbaan, een expositie bezoeken in het Kulturhus, een gesprek over oorlog en vrijheid bij het Herdenkingsmonument, een potje koersballen in de Vriendenkring, leuke kinderactiviteiten in de Kaketoe of een voorstelling van de slagwerkgroep in het DES gebouw. Het kon allemaal op deze dag!

Een heerlijke zonnige dag om een rondje Leuth te doen en de verschillende locaties af te gaan. Om vervolgens gezamenlijk te eindigen op de centrale locatie in de Vriendenkring. Daar konden de kinderen hun volle stempelkaart inleveren voor een leuk presentje. En waren er leuke ludieke prijsjes te winnen in de afsluitende loterij, gepresenteerd door Elly Daamen van de Vriendenkring en wethouder Irma van de Scheur.

Kortom een gezellige dag in Leuth waarin alle verenigingen en vrijwilligersorganisaties zich hebben kunnen laten zien. Met als fijne bijkomstigheid dat een aantal nieuwe leden en vrijwilligers zich hebben aangemeld.