Chantal Lares: “De combinatie van buiten in de natuur én met mensen”

Lees voor

Chantal Lares: “De combinatie van buiten in de natuur én met mensen”

Chantal Lares uit Elst

Op het mooie Landerij de Park in Elst werkt Chantal sinds 2015 bij team Kinderboerderij als assistent beheerder. Van het verzorgen van dieren tot het dagbeheer. Van het organiseren van de levende kerststal tot aan het begeleiden van stagiaires. Chantal kan al haar liefde en energie kwijt op het park. “De combinatie van buiten in de natuur én met mensen maakt mijn vrijwilligerswerk hier zo leuk. Ook zie je dat gezinnen en opa’s en oma’s samen met (klein)kinderen hier herinneringen maken. Ik vind het bijzonder dat ik daaraan bijdraag”, vertelt Chantal. Voordat ze hier als vrijwilliger aan de slag ging, heeft ze nog meer vrijwilligerswerk gedaan. Bij een verpleeghuis voor ouderen. Bij Forte Thuis met het begeleiden van gezinnen en bij het Vrijwilligerssteunpunt van Forte Welzijn. “Ik zag toen ik bij het Vrijwilligersteunpunt werkte de vacature voor Landerij de Park voorbijkomen en wist dat dit echt iets voor mij was.”

Chantal vindt dat vrijwilligerswerk zo leuk is omdat je iets voor anderen kan betekenen en gewaardeerd wordt. 

Landerij De Park is een uniek centrum voor natuurbeleving waar vrijwilligers en professionele organisaties samen zorgen voor ‘de meest verrassende middag in het groen’. Zij doen dit onder het motto ‘Zorg voor je eigen natuur!’. Er werken ruim honderd vrijwilligers op het park. Landerij de Park is altijd op zoek naar nieuwe mensen. Zo kun je aan de slag bij team Kinderboerderij, Tuin, Activiteiten, Natuurgidsen, PR, Onderhoud en Bouw, de Bijenstal of het Bestuur. Alle vacatures vind je op www.landerijdepark.nl

Helpen of hulp nodig?
Wil je ook vrijwilligerswerk doen dat past bij jouw opleiding of heb je een opstapje nodig naar betaald werk? Wil je zinvol bezig zijn met en voor anderen? Neem een kijkje op www.vrijwilligerswerkoverbetuwe.nl wat er zoal te doen is in Overbetuwe. Of informeer naar de mogelijkheden bij onze vrijwilligerscoördinator.