“Vertel eens …”luisterlijn gestopt per 1 september 2020

Lees voor
1 september 2020

“Vertel eens …”luisterlijn gestopt per 1 september 2020

Inwoners kunnen elkaar inmiddels weer ontmoeten bij de verschillende locaties van Inloop in gemeente Berg en Dal. Dit gebeurt natuurlijk allemaal volgens de richtlijnen van overheid en RIVM. “Samen eten, koffie drinken of een spelletje doen en ondertussen lekker bijkletsen is heel belangrijk voor mensen die anders maar alleen thuis zitten. Nu activiteiten weer in aangepaste vorm mondjesmaat op gangkomen, is de ‘Vertel eens’, een luisterlijn voor inwoners, per 1 september 2020 gestopt”, aldus Petra Kregting, opbouwwerker bij Forte Welzijn.

Vanuit de gemeente Berg en Dal kwam tijdens de intelligente Lock down periode de vraag waar inwoners terecht konden met vragen over de coronamaatregelen of hun verhaal kwijt konden. Forte besloot een “Vertel eens .. ” luisterlijn te openen. Hiervan is dankbaar gebruik gemaakt. Niet alleen voor praktische vragen, maar ook om even verhaal te doen. Welke invloed heeft corona op ons gezin, school, werk, ouders die alleen wonen et cetera? Ook werd er gebeld door mensen die juist iets voor een ander wilden betekenen.

 

Forte blijft natuurlijk bereikbaar voor diegene die ondersteuning nodig heeft of hulp wil aanbieden! Wij zijn op werkdagen tot 12.30 uur te bereiken op telefoonnummer 085 – 040 60 66.