Volle bak High Tea mantelzorgers

Lees voor
22 november 2022

Volle bak High Tea mantelzorgers

Op zaterdag 12 november was het volle bak in basisschool Stap voor Stap. Er genoten ruim vijftig mantelzorgers uit de gemeente Overbetuwe van een door Thee van Toen en Forte Welzijn georganiseerde High Tea. “Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Ook van de andere gasten heb ik louter enthousiaste en bewonderende reacties gehoord“, aldus één van de deelnemers. Saskia Henze, mantelzorgcoördinator Forte vult aan: “Het was duidelijk dat mensen zichtbaar van elkaar genoten. Het weer gewoon ontspannen naast elkaar kunnen zitten, maakte dat er flink wat afgepraat werd. En dat zorgde letterlijk en figuurlijk voor voeding.”

Mantelzorg

Als je de zorg niet meer overziet is Mantelzorg Overbetuwe van Forte er voor een steuntje in de rug. Met informatie en advies, praktische ondersteuning en een luisterend oor. Ook organiseren ze regelmatig informatiebijeenkomsten en cursussen voor mantelzorgers. En als ze jou niet zelf kunnen helpen, weet Forte welke organisatie dat wel kan.

Wil je ook op de hoogte blijven van activiteiten van Mantelzorg Overbetuwe? Meld je dan aan via www.fortewelzijn.nl – mantelzorg – ik zorg voor iemand.