Volle tafel bij eerste Buurtsoepie Millingen

Lees voor
2 september 2022

Volle tafel bij eerste Buurtsoepie Millingen

Donderdag 1 september konden deelnemers voor het eerst aanschuiven bij het Buurtsoepie in Millingen. En de tafel zat meteen lekker vol. De vrijwilligers hadden een heerlijke verse tomatensoep klaargemaakt en deelnemers hadden genoeg te bespreken aan de lange oranje tafel in de hal van het Kulturhus. De tafel was mooi gedekt met bloemvaasjes en speciaal voor de gelegenheid gemaakte Millingse placemats. Ben je benieuwd welke soep er volgende week geserveerd wordt en vind je het leuk om andere dorpsgenoten te ontmoeten? Kom dan ook een langs!

Buurtsoepie is iedere donderdag vanaf 12:00 uur in Kulturhus ‘Den Ienloop’ (oude Gemeentehuis) aan de Heerbaan 115 in Millingen aan de Rijn. De soep wordt om 12:30 uur geserveerd. Een kop vers gemaakte soep en iets erbij kost 2 euro (contant). Aanmelden is niet nodig.

Buurtsoepie Millingen wordt georganiseerd door vrijwilligers uit Millingen, is ondersteunt door Forte Welzijn en mede mogelijk gemaakt door AH van den Hatert, Bunkerstation Heijmen BV en Hercules Capital Mangement BV.

Heb je vragen of wil je zelf een buurtsoepie opstarten bij jou in de buurt? Neem dan contact op met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte (jesse.jansen@fortewelzijn.nl of 06-82 61 26 12).