Voor ieder wat wils in NAH Café

Lees voor
3 november 2022

Voor ieder wat wils in NAH Café

Heb je Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of heb je hier als naaste mee te maken? Kom dan naar het NAH Café in Elst of Heteren. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere mensen met NAH of hun naasten. Bij iedere bijeenkomst wordt er steeds over een ander thema in gesprek gegaan. Daarnaast is er voldoende tijd om onderling met elkaar te praten.

NAH Café Elst
Dinsdag 15 november vertellen een behandelaar van Stichting Hersenz en een iemand met NAH op welke manier Hersenz werkt voor mensen met NAH in de chronische fase én wat dit betekent voor hun naasten.
Het café is van 10:30 – 12:00 uur en vindt plaats in De Ruimte aan de St. Maartenstraat 32 B in Elst.

NAH Café Heteren
Woensdag 16 november is Wilma Lieftinkte gast. Wilma heeft NAH en zal haar verhaal tonen en vertellen. Zij is ook de organisator van het NAH café in Ede en fanatieke fietsster. Wilma’s motto: “Ik geef nooit op en wil andere mensen inspireren.”
Het café is van 10:30 – 12:00 uur in de Vloedschuur aan de Kerklaan 4A in Heteren. 

Over het NAH café

De gevolgen van een hersenbloeding, hartstilstand, tumor of ongeluk, hebben een grote impact op het leven van een getroffene en zijn directe omgeving. Mensen met NAH, mantelzorgers en beroepskrachten weten niet altijd waar ze met vragen terecht kunnen. Voor al deze mensen houdt Stichting Gehandicapten Platform Overbetuwe en Forte Welzijn open cafés waarin er met elkaar in gesprek wordt gegaan en waar alle vragen welkom zijn.

De NAH cafés zijn gratis. Meer informatie? Dit kan via Saskia Henze, Mantelzorgcoördinator Forte Welzijn, Saskia.Henze@fortewelzijn.nl/ 06 46 37 50 70, of Jeanne Verdijk, bestuurslid Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe sgo.overbetuwe@gmail.com / (0481) 37 65 95.