Vrijwilliger worden

“Vrijwilligerswerk voegt echt iets toe; ik krijg er energie van als ik iets goeds doe voor een ander en het verrijkt mijn leven”.

Forte Welzijn probeert welzijn op verschillende manieren te bevorderen. Rechtstreeks en via de begeleiding van vrijwilligers.

Wil je ook iets nuttigs doen in je vrije tijd of iets betekenen voor een ander? Wil je ervaring opdoen als opstap naar betaald werk, iets nieuws leren of nieuwe mensen ontmoeten?  Met vrijwilligerswerk is dat allemaal mogelijk. Door vrijwilligerswerk te doen help je anderen en je krijgt er zelf ook veel voor terug! Weet je nog niet precies welk soort vrijwilligerswerk bij je zou passen?
Er zijn veel mogelijkheden om bij te dragen aan welzijn. Kijk hieronder voor de mogelijkheden in Overbetuwe en Berg en Dal.
Of kijk op de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal voor de actuele vacatures. 

 

 

 

 

 

 

Het Vrijwilligerssteunpunt Overbetuwe regelt het vrijwilligerswerk in de gemeente Overbetuwe en zij hebben de mogelijkheid om je bij je keuze te begeleiden.
De gemeente Overbetuwe heeft voor vrijwilligers een verzekering afgesloten. Meer informatie hierover vind je op de website van de gemeente.

 

 

 

 

 

 

Het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal is bereikbaar via  

Lisanne Bron, tel. 06 - 83 54 40 53 of mail naar vspbergendal@fortewelzijn.nl. 
Kijk ook eens op onze nieuwsbrief : Bekijk de webversie

De gemeente Berg en Dal heeft voor vrijwilligers een verzekering afgesloten. Meer informatie hierover vind je op pagina 11  van de Nota Vrijwilligersbeleid 2017-2019.