Waardevol Zomercongres

Lees voor
24 juni 2024

Waardevol Zomercongres

Wat met een regenachtige dag begon eindigde met een heerlijk zonnetje. Zaterdag 15 juni organiseerde Forte Welzijn het Zomercongres voor vrijwilligers van de gemeente Berg en Dal. Tijdens deze dag werden er verschillende leerzame gratis workshops gegeven. Er kwamen maar liefst 56 mensen op af. Naast het volgen van de workshops werd vooral de uitwisseling naar elkaar gewaardeerd. Vrijwilliger Paul Derks van KVW Groesbeek: “Ik kwam met het idee dat wij anderen iets konden leren over onze manier van sponsorwerving. Maar tijdens de rondes kwamen wij tot de conclusie dat wij ook veel van anderen hebben geleerd.”

Dit najaar worden er verschillende workshops voor vrijwilligersorganisaties georganiseerd.

Benieuwd welke? Houd de website van Forte Welzijn in de gaten of geef je op voor de mailinglijst via sanne.verburg@fortewelzijn.nl

Ruim 7 miljoen mensen in Nederland doen vrijwilligerswerk.
Alleen al aan dit cijfer kunnen we aflezen dat onze maatschappij draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou de wereld er heel anders uitzien! Benieuwd wat voor vrijwilligerswerk er is in de gemeente? Kijk dan eens op www.vrijwilligerswerkbergendal.nl.

 

Foto: @Peter Hendriks