Wandel mee in gemeente Berg en Dal

Lees voor
4 maart 2022

Wandel mee in gemeente Berg en Dal

Door te bewegen, maakt je lichaam een stofje aan: endorfine. Ook wel het geluksstofje
genoemd. Het zorgt ervoor dat je na het bewegen beter, ontspannen en tevreden voelt. Daardoor zit je lekkerder in je vel. 20 maart is het de Dag van het geluk. Een mooi moment om het geluksgevoel te voeden. Kun jij wel wat endorfine gebruiken? Wandel dan in rondom de dag van het geluk met Forte Welzijn mee! De medewerkers van Forte wachten je bij de startlocaties op. Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Vragen? Bel dan naar 085 040 60 66.

Data en tijden

 

Woensdag 16 maart kun je meewandelen met wandelclub Berg en Dal. Om 9:50 uur word je verwacht bij Fletcher Hotel Restaurant Erica aan de Molenbosweg 17 in Berg en Dal. De wandeling wordt qua afstand van te voren afgestemd met degenen die meelopen. Als afsluiting zal er samen wat worden gedronken in het hotel.

Maandag 21 maart om 15:30 uur start de wandeling vanaf de parkeerplaats bij Hotel – Restaurant De Wolfsberg aan de Mooksebaan in Groesbeek. Deze wandeling van ongeveer 50 minuten zal middenin de natuur zijn. Neem goede wandelschoenen mee, want het kan modderig zijn wanneer het geregend heeft. Na afloop kun je een kopje koffie/thee drinken op het terras van De Wolfsberg.

Woensdag 23 maart is er een wandeling voor ouderen die minder mobiel zijn. Tijdens een wandeling van 20/30 minuten loop je mee met de deelnemers van inloop het Groene Hart. Het Groene Hart (ook wel bekend als Kloostertuin) is aan de Stationsweg 9 in Groesbeek. De wandeling start om 14:00 uur en na afloop krijg je wat te drinken aangeboden. Wil je graag met je vader, moeder of bekende wandelen? Deze wandeling is erg geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Wil je de deelnemers graag helpen tijdens de wandeling? Dan kun je dit aangeven bij Daniel Daam, welzijnscoach van Forte, via 06 82 65 03 90. Bij slecht weer is er een plan B. Dan worden er Oud Hollandse spelletjes gedaan binnen bij het Groene Hart.

In gesprek met jongeren

De wandelingen zijn voor alle leeftijden. Maar voor de jongere doelgroep wordt wat extra’s gedaan. De jongerenwerkers van Forte delen rondom de Dag van geluk tijdens hun ronde op straat gelukskoekjes uit.