Wandel mee in Overbetuwe

Lees voor
4 maart 2022

Wandel mee in Overbetuwe

Door te bewegen, maakt je lichaam een stofje aan: endorfine. Ook wel het geluksstofje
genoemd. Het zorgt ervoor dat je na het bewegen beter, ontspannen en tevreden voelt. Daardoor zit je lekkerder in je vel. 20 maart is het de Dag van het geluk. Een mooi moment om het geluksgevoel te voeden. Kun jij wel wat endorfine gebruiken? Wandel dan in rondom de dag van het geluk met Forte Welzijn mee! De medewerkers van Forte wachten je bij de startlocaties op. Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Vragen? Bel dan naar 085 040 60 66.

Data en tijden

 

Maandag 21 maart om 15:30 uur wordt je verwacht bij het pontje van Driel aan de Drielse Rijndijk. Met de pont (kosten overtocht wordt betaald door Forte) steek je de Rijn over. Daar wandel je via de Westerbouwing naar Landgoed Duno, twee plekken waar je een prachtig uitzicht hebt vanaf de stuwwal op Overbetuwe. De wandeling is 3-4 kilometer lang met wat hoogteverschillen en ongelijke bospaden.

Woensdag 23 maart om 15:00 uur is er een wandeling vanaf het jongerencentrum, Groen 21 in Heteren. Er volgt een wandeling door het gebied. Na ongeveer een uur kom je weer terug bij het jongerencentrum en krijg je wat drinken en lekkers aangeboden.

Donderdag 24 maart om 14:00 uur wandelt Forte vanaf Brasserie Heerlijkheid, Kerkplein 10 in Hemmen. Er volgt een wandeling van ongeveer een uur door de mooie natuur van Hemmen.

Donderdag 24 maart om 15:30 uur kun je meelopen vanaf Landerij de Park in Elst. Je maakt een mooie wandeling van 7 kilometer door park Lingezegen langs het water, de Rijkerwoerdse plassen.

In gesprek met jongeren

De wandelingen zijn voor alle leeftijden. Maar voor de jongere doelgroep wordt wat extra’s gedaan. De jongerenwerkers van Forte delen rondom de Dag van geluk tijdens hun ronde op straat gelukskoekjes uit.