Wat doet corona met jou?

Lees voor
5 mei 2021

Wat doet corona met jou?

Het coronavirus heeft invloed op ons leven en hoe we ons voelen. Het is moeilijker om goed contact met mensen te houden. Je voelt je misschien somber of hebt last van alle maatregelen.

Ixta Noa en Forte Welzijn geven je tijdens de workshop corona een luisterend oor, tips en handvatten om hiermee om te gaan. Verder hoor je van anderen hun verhaal. Doe op donderdag 20 mei van 14:00 uur tot 16:00 uur mee met de workshop corona!

De bijeenkomst is in de MOK-ruimte, gevestigd in de Sint Martinusschool in Millingen. Het adres is Chopinstraat 2; als je voor de ingang van de school staat bevindt de MOK zich links om de hoek.

 

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er een beperkt aantal deelnemers in de ruimte worden ontvangen, daarom is aanmelden verplicht. Dit kan via email : MOK@fortewelzijn.nl of via telefoonnummer 06 – 15 45 68 61 (Astrid Verbiest). Wil je meer weten? Neem dan vooral even contact met op.

 

Tot de zomer organiseren Ixta Noa en Forte nog twee andere bijeenkomsten. Elke keer staat er een ander thema centraal. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Astrid Verbiest, telefoon 06 – 15 45 68 61 of Jesse Jansen, Opbouwwerker Forte, telefoon 06- 82 61 26 12.

 

Meer informatie over Ixta Noa is te vinden op www.ixtanoa.nl en over Forte op www.fortewelzijn.nl.