Wat maakt jou gelukkig?

Lees voor
6 maart 2023

Wat maakt jou gelukkig?

Tijdens de Week van het Geluk startend op 20 maart wil Forte Welzijn inwoners uit de gemeente Overbetuwe vragen wat hen nu écht gelukkig maakt. Dit doen ze door die hele week aandacht aan dit onderwerp te besteden. Zo kun je mee wandelen of hen ontmoeten op de markt in Elst.

Wandelen

Door te bewegen, maakt je lichaam een stofje aan: endorfine. Ook wel het geluksstofje
genoemd. Het zorgt ervoor dat je je na het bewegen beter, ontspannen en tevreden voelt. Daardoor zit je lekkerder in je vel. Kun jij wel wat endorfine gebruiken? Wandel mee! De medewerkers van Forte wachten je bij de startlocaties op. Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Vragen? Bel dan naar 085 040 60 66.

Maandag 20 maart om 15:00 uur word je verwacht bij Park Lingezegen in Elst. Je maakt een mooie wandeling van 7 kilometer (circa 2 uur) door park Lingezegen langs het water, de Rijkerswoerdse plassen.

Donderdag 23 maart om 10:00 uur wandelt Forte vanaf de hervormde kerk aan Kerkplein 1 in Hemmen. Er volgt een wandeling van ongeveer twee uur door de mooie natuur van Hemmen.

Op de markt

Hoe fijn is het als je eens echt gezien wordt. Erkenning brengt veel geluk met zich mee. De opbouwwerkers van Forte zien snel jouw meerwaarde en geven jou graag een opstekertje. Je kan ze ontmoeten tijdens de markt van donderdag 23 maart in het centrum van Elst. Ga met ze in gesprek over waar de kansen liggen voor het fijn samen leven in jouw wijk.

In gesprek met jongeren

De wandelingen zijn voor alle leeftijden. Maar voor de jongere doelgroep wordt wat extra’s gedaan. De jongerenwerkers van Forte delen rondom de Dag van geluk tijdens hun ronde op straat gelukskoekjes uit.