Workshop ‘De kracht van bestuur’

Lees voor
15 oktober 2021

Workshop ‘De kracht van bestuur’

De Oost-Betuwse Uitdaging en Helpen in Overbetuwe van Forte Welzijn (voorheen Vrijwilligers steunpunt Overbetuwe) organiseren speciaal voor bestuurders van verenigingen een gratis workshop ‘De kracht van bestuur’. Deze workshop is op woensdag 3 november bij ’t Convent, Langekerkstraat 4 in Huissen en woensdag 10 november bij Droom, Nieuwe Aamsestraat 32 in Elst. Beide bijeenkomsten zijn van 19:30 tot 21:30 uur. Deelname is gratis. Er is plek voor maximaal 20 bestuurders. Meld je voor 29 oktober aan via: info@oostbetuwseuitdaging.nl

Over de workshop
Voor veel verenigingen is het lastig om na een pauze van ruim anderhalf jaar, vanwege corona, de draad weer op te pakken. Hoe zorg je er nu voor dat vrijwilligers gemotiveerd blijven, dat je de mensen betrokken houdt bij je vereniging? En wat betekent dat voor het bestuur van de vereniging?

Thema’s die aan de orde komen zijn vrijwilligersbeleid en -management, het bestuur van een vereniging en de in- en externe communicatie van je organisatie.

De workshop is bedoeld voor bestuursleden van verenigingen en wordt gegeven door Dr. Herman Schimmel, een zeer ervaren bestuurder in allerlei organisaties.