Gemeentelijk dankwoord voor vrijwilligers

Lees voor
30 april 2019

Gemeentelijk dankwoord voor vrijwilligers

Eind december 2019 stond in het tweewekelijkse huis-aan-huisblad De Rozet een interview met mevrouw Irma van der Scheur, raadslid van de gemeente Berg en Dal. In dit interview vertelde zij onder meer over de vele bijzondere ontmoetingen met vrijwilligers in de gemeente Berg en Dal, die zij het afgelopen jaar had. Zij benadrukte het belang van vrijwilligerswerk en ze vertelde dat ze veel bewondering heeft voor de vrijwilligers. Zij dankte allen dan ook van harte voor hun inzet.

Ook refereerde zij aan het boek “Verhalen van vrijwilligers in Berg en Dal”. In samenwerking met de gemeente Berg en Dal hebben medewerkers van Forte Welzijn dit boek samengesteld en het bevat veel inspirerende verhalen met en over vrijwilligers. Het boek werd in juni 2019 gepresenteerd waarbij mevrouw Van der Scheur het eerste exemplaar kreeg overhandigd.

Wil je meer weten over dit boek en het vrijwilligerswerk?

Je kunt het boek hier digitaal lezen. Daarnaast ligt het boek op verschillende openbare gelegenheden in de gemeente Berg en Dal ter inzage. Kijk ook eens op onze pagina van het Vrijwilligerssteunpunt.