Vrijwilligers gezocht in Beek

Lees voor
15 mei 2021

Vrijwilligers gezocht in Beek

Wij zoeken voor een aantal inwoners uit gemeente Berg en Dal mensen die hen willen helpen.

Zo zoekt een 80-jarige uit Beek een wandelmaatje. Heb jij een uurtje per dag vrij om met een actieve meneer van 80 jaar uit Beek te gaan wandelen? Deze meneer heeft een beenamputatie gehad en moet nu elke dag oefenen met zijn prothese. Omdat hij bang is om te vallen, zoekt hij iemand die samen met hem wil wandelen.

 

Hou jij van wandelen en wil je graag iets voor iemand iets doen? Geef je dan op via Petra Kregting, tel. 06 – 53 76 48 09 of mail naar petra.kregting@fortewelzijn.nl.

 

Een mevrouw uit Beek zoekt hulp bij leggen van een vinylvloer. Deze mevrouw woont nog niet zo lang in Beek en kent daarom nog niet zoveel mensen. Ze doet zelf wat ze kan, maar kan door een beperking niet hoog reiken of alle bewegingen maken. Ben jij handig en wil je haar helpen met het schilderen van deuren en het leggen van een vloer van vinyl? Geef je dan op via
Petra Kregting, tel. 06 – 53 76 48 09 of mail naar petra.kregting@fortewelzijn.nl.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk? Kijk dan op onze pagina Vrijwilligers of op de website  van het vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal :  geldersehanden.nl/bergendal.